Søgemaskineoptimering
fra A til Z

Søgemaskineoptimering handler om meget andet end links. Er dit site teknisk optimeret til SEO, har du valgt de rigtige søgeord m.v.

Google har givet en del retningslinjer for søgemaskineoptimering, som er vigtige at overholde, hvis din webshop/website skal til tops.

Når man arbejder med søgemaskineoptimering er det vigtigt, at der bliver optimeret på alle de områder, hvor det er muligt at kunne optimere i forhold til Google. Herudover er det også vigtigt, at der tages hensyn til de potentielle kunder og du leverer det indhold, som de søger. På den måde vil din webshop/website nemlig leve op til Googles mål: at levere det mest relevante indhold for brugeren.

Når det handler om SEO, så hjælper vi typisk inden for 4 områder.

SEO rådgivning

Uanset om du ejer en webshop eller et website er den bygget på baggrund af noget teknik. Ofte ser vi at de bureauer, som har programmeret din forretning har overset "fejl", som direkte strider imod Googles retningslinjer. Det kan gøre det sværere at komme til tops, men kan også medføre at Google ikke viser din forretning.
Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med SEO rådgivning

Søgeordsanalyse

Når du arbejder med søgemaskineoptimering er det vigtigt, at du har fokus på, hvad dine kunder søger efter i Google og arbejder målrettet efter det. Wiseo kan hjælpe dig med at finde de rigtige søgeord og landingssider med fokus på konvertering og salg.
Læs mere om, hvordan vi hjælper med søgeordsanalyse

Onpage optimering

Søgemaskineoptimering handler i høj grad om at gøre, som Google ønsker. Ét af områder handler om at skrive det udvalgte søgeord de rigtige steder på siden og skrive sidernes titler og beskrivelser, så de sælger dine resultater på Google. Hos Wiseo kan vi hjælpe dig med at få optimeret den enkelte side, således den er optimeret i forhold til SEO, konkurrenterne, kunderne og Google.
Læs mere om onpage Google optimering her

Linkbuilding

Den måde, som Google og internettet hænger sammen på er via links fra website til website. Jo flere links/anbefalinger, som du kan få til din webshop/website, jo større sandsynlighed er der for, at du kommer til tops på Google. Men det er ikke lige meget, hvor du får et link fra og hvad der står i disse links. Hos Wiseo holder vi os ajour med nye opdateringer fra Google og anvender derfor de nyeste "taktikker" inden for linkbulding, som vil give dig det bedste resultat.

Læs mere om, hvordan Wiseo arbejder med linkbuilding her

Ønsker du at blive synlig på Google med Google Adwords annoncer tager vi også gerne en snak om dette – her har vi nemlig et netværk af eksperter, som vi bruger, hvis det passer til opgaven.

Gør det konkret

Tag en dialog

Så ringer vi dig op

Indtast dit navn

Indtast din e-mail adresse