SEO kan betyde at du bliver synlig

Med SEO metoder kan vi hjælpe dig med at blive markedsført over for potentielle nye kunder på relevante søgninger, som kan lede til et salg

Om SEO er en del af din hverdag eller ej, så ved du som forretningsdrivende at det er vigtigt at være synlig og/eller kendt hos potentielle nye kunder på Google for at drive en god forretning.

Er du indehaver af en webshop er det især vigtigt at du er synlig med alle dine produkter, da det er dem, som kunderne søger efter. Har du et almindeligt website og sælger en ydelse er det også vigtigt at dine potentielle kunder finder dem, når de søger efter dem på Google.

SEO er indgangen til at blive synlig for dine potentielle kunder på Google, da SEO vil påvirke den rækkefølge, som resultaterne bliver præsenteret på. Det betyder, at med SEO er det muligt at "manipulere" dine resultater til tops på Google og skabe:

  • Mere trafik
  • Branding af din virksomhed
  • Potentiel mere omsætning

Meget trafik øger kendskabet

Når man arbejder med SEO er det vigtigt, at der bliver arbejdet målrettet med søgeord og der fokuseres på konvertering og salg. Ønsker du at blive synlig på et generisk ord, som "tøj" og kommer til tops på dette søgeord vil det betyde, at du vil blive branded og sandsynligvis vil få en masse trafik. Dog er søgeordet "tøj" så bredt at konverteringen sandsynligvis vil være lav og der vil blive lagt få ordrer, da du måske ikke har det ønskede tøj i dit sortiment.

Man skal dog ikke undlade sådanne ord, da trafik betyder øget kendskab, hvilket kan have en betydning og give inddirekte salg.

Med søgemaskineoptimering handler det om at målrette sine indsatser og fokusere på de områder, hvor man ved at den gode forretning ligger. Dette er dog forskelligt fra webshop til webshop og fra website til website.

Målrettet trafik kan give mere omsætning

Når man arbejder målrettet med SEO er der mulighed for at udvælge relevante søgeord, som målretter sig mod en side, der præcis handler om det, der søges efter. Det betyder, at der er mulighed for at sende en kunde direkte ind til et produkt, som de ønsker og dermed øges chancen for et gennemført køb markant.

Tag fat i os for at høre mere om, hvordan du med SEO kan blive synlig på Google, få mere trafik og potentiel mere omsætning.

Gør det konkret

Tag en dialog

Så ringer vi dig op

Indtast dit navn

Indtast din e-mail adresse