SEO rådgivning - der gør en forskel

Ved at følge Googles retningslinjer - og vores SEO rådgivning øger du dine chancer for at få din forretning til tops på Google

Din webshop eller dit website er typisk bygget af et bureau med fokus på teknik (platform), form (design) og indhold.
Der er endda måske taget højde for de tekniske aspekter i forhold til SEO under udviklingen af din nye online forretning.

Men desværre ser vi ofte, at der punkter fra Googles retningslinjer og vigtige søgeoptimering faktorer, der ikke er opfyldt under udviklingen af din webshop/website. Det betyder, at chancen for at få din webshop/website til at ranke godt på Google bliver mindre.

Eksempel på SEO rådgivning

Hvis dit online forretning eksempelvis både vises med og uden www i browserens adresse-felt, fortæller du Google at de frit må vælge den bedste version enten med eller uden www på resultatsiden.
Det betyder at du ikke kan styre, hvilke sider Google ranker og derved bliver opgaven sværere, når du gerne til til tops på Google.

Herudover sker der rigtig mange andre klassiske og avancerede "fejl" eller forglemmelser på en webshop/website under udviklingen, som kan have direkte negativ konsekvens for din forretning på Google.

Få styr på teknikken

Inden du begynder med arbejdet på at nå til tops på Google vil det være en god idé at få styr på teknikken, når det handler om SEO.

Er din forretning allerede online er det ikke for sent at justere – dog forsigtigt, da mange sider måske alllerede er indekseret af Google.

Wiseo giver dig den rigtige SEO rådgivning, hvor din webshop/ website bliver analyseret for "fejl", som bliver beskrevet i en detaljeret SEO rapport, som du modtager og efterfølgende skal udbedres.

Gør det konkret

Tag en dialog

Så ringer vi dig op

Indtast dit navn

Indtast din e-mail adresse