SEO optimering giver kendskab

Ved hjælp af SEO optimering bliver du synlig på Google for dine potentielle kunder, hvor de målrettet søger efter dine produkter/ydelser

SEO optimering er en investering i din online forretning, som kan betyde alt for din kunde-tilgang og dermed også omsætning.

Har du eksempelvis en webshop har du sikkert også mange produkter. Alle disse produkter ligger sikkert også i en kategori, som hænger sammen med produktet. Men har du analyseret om kategoriernes og produkternes navne stemmer overens med, hvad dine kunder søger efter? Ved at fokusere på søgeord, som bruges af de potentielle kunder og implementere dem på de respektive sider i din webshop øger du sandsynligheden for at blive synlig på Google – med hver eneste kategori og hver eneste produkt.

Ved at investere i søgeoptimering får du en bred markedsføring på Google – ikke kun på dit trofæ søgeord, men på hele dit sortiment. Dette kræver naturligvis en masse ressourcer og arbejdet med at få din online forretning til tops på Google foregår ofte i et tæt samarbejde imellem dig som kunde og Wiseo.

SEO optimering – en langsigtet investering

Når man optimerer sin webshop eller website i forhold til SEO er det altid en process, som vil tage lang tid. For det første tager det tid at få ændringerne implementeret i din online forretning og for det andet tager det tid inden Google finder ud af, hvad der sker og dermed giver de enkelte sider, deres endelig placering i søgemaskinen.

Arbejder du målrettet og fokuseret med longtail-søgeord kan du sagtens opleve, at du vil komme til tops på Google i løbet af få uger. Men dette afhænger af, hvor meget konkurrence, der er på det enkelte søgeord og hvor meget Google "tror" på din side.

Wiseo vil gerne hjælpe dig med den rigtige SEO rådgivning og med at disponere din investering rigtigt.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om SEO optimering.

Gør det konkret

Tag en dialog

Så ringer vi dig op

Indtast dit navn

Indtast din e-mail adresse