Sådan saver du en dame over ...

seo-kursus-case

Som e-købmand er der mange nye begreber at forholde sig til. Et SEO kursus hos Wiseo hjælper dig med at forstå SEO og udføre det i praksis.

Når du etablerer en webshop er du på vej til at foretage en laaaaaang rejse. På rejsen vil du støde på en række udfordringer for at få succes i din butik og én af de største udfordringer vil være at blive synlig for dine potentielle nye kunder – det rigtige sted.

Én af hemmelighederne, som ligger bag at blive synlig for sine kunder på Google er SEO, hvilket kan koble din webshop sammen med dine kunders søgning på Google. Det er nemlig vigtigt at din webshop giver Google det samme, som dine kunder søger efter på, således at Google kan præsentere din webshop, som ét af de første 10 resultater. Derfor skal du vide noget om søgeoptimering.

Derfor er det ikke ligemeget, hvordan du tænker og skriver tekster på dine hovedkategorier, underkategorier, produkter, billeder o.s.v. Google læser nemlig alle dine tekster på din webshop og indekserer/ranker efter, hvad den læser og forstår. Det er derfor vigtigt at du finder ud af, hvad dine potentielle kunder søger efter og derefter skriver dit indhold efter dette – så Google kan forstå, hvad du vil findes på.

Stor erfaring

Wiseo har mange års erfaring med undervisning i SEO og på et SEO kursus hos Wiseo vil det kun være din webshop, som vi taler om og du vil også være den eneste deltager på kurset, således vi taler om dine produkter og dine kunder. Ønsker I at være flere deltagere fra samme virksomhed er det naturligvis muligt.

På et SEO kursus vil vi lære dig, hvordan du ligger den rigtige strategi, finder det rigtige søgeord, linker internt og eksternt og meget mere, således du bliver i stand til at udføre det i praksis, når du vender retur til dit kontor.

Se, hvad andre kunder siger om vores SEO kursus

SEO kurset vil tage dig hele vejen rundt om SEO – samtidig vil du også lære lidt om Google+ og andre markedsføringsidéer – med fokus på dine produkter og dine kunder.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan du får succes på nettet.