Referencer, der er kommet til tops

Referencer

Udvalg af kunder, som har tænkt og investeret SEO ind i deres online forretning og dermed kommet til tops på Google

Wiseo har igennem tiden arbejdet for en lang række kunder
– inden for mange forskellige brancher.

Her kan du se et udvalg af kunder, som Wiseo har betjent – lige fra dem, som har fået et SEO kursus og derefter har "klaret sig selv" til kunder, hvor der er indgået en aftale om et fast samarbejde om søgeoptimering af deres online forretning.

Hvad siger kunderne

Er lige kommet hjem efter et veldokumenteret SEO kursus med mange relevante eksempler, som vi kan bruge i vores SEO arbejde fremadrettet på vores webshop.
Jeg kan varmt anbefale et SEO kursus hos Wiseo.
Eva Toth, Livoghave.dk
Et super kursus, hvor man selv sætter niveauet for undervisningen. Kurset er særligt skarpt i at give redskaber til at skabe den rette SEO-struktur.
Alle eksempler i kurset bliver vel-dokumenteret, så man trygt tør implementere dem i sin SEO-strategi bagefter.
Martin Frisch, Sparvinduer.dk

Jeg kendte i forvejen en del til SEO, men alligevel formåede René at vise og fortælle ting, så jeg også fik meget med fra kurset.
Vi opdagede også på kurset nogle direkte problemer med vores eksisterende CMS-system, så vi ret hurtigt med ganske få rettelser vil få en bedre ranking.
Linda Høg Kjeldsen, Bango.dk
René er særdeles kompetent og vidende omkring SEO. Jeg fik en meget brugbar viden forklaret på en meget enkel måde, samt et godt og udførligt materiale, der vil være et uundværligt stykke værktøj fremover.
Et kursus her kan helt sikkert anbefales.
Jørgen Offersen, SymaskineXperten.dk
René er en super kompetent fyr, der kender den verden, som vores virksomhed er på vej ind i, oppe fra og ned – inde fra og ud. Som Steen og Stoffer siger på en tur i skoven: "Vi ved ikke hvor vi er, men vi skyder en god fart". Med et kursus fra Wiseo ved du præcis hvor du er – og du kommer til at skyde en god fart.
Per Møller, Mimoto.dk
Design Cykler.dk har været på SEO kursus hos Wiseo i Silkeborg. Vi er nu meget bedre klædt på til at trække flere besøg på vores hjemmeside. Med os hjem fik vi en lille manual med checkliste og links til vigtige sider. Vi er meget tilfredse med udbyttet og anbefaler Wiseo til andre.
Søren Jensen, Designcykler.dk
I min søgen efter SEO viden, fik jeg kontakt med Wiseo. Her er der kontant og kompetent information fra første samtale. Jeg kan varmt anbefale Wiseo, som en kompetent leverandør af SEO viden.
Michael Boel Jensen, Keramikhuset.dk
Tak for et super godt SEO kursus.
Grundig gennemgang og personlig sparring. Rene løfter opgaven super godt og gør SEO arbejdet til en oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal arbejde sammen med Wiseo. De varmeste anbefalinger herfra.
Hanne Østergård, Svanebutikken.dk
SEO kurset hos Wiseo har været mere end blot et kursus. Det har også været en øjen-åbner for, hvilke mekanismer der styrer kunders søgning på nettet og hvordan du gør, for at kunden rammer lige præcis DIG, når de søger på Google. Kurset er både pengene og tidsforbruget værd, mange gange …
Henrik K. Leth, Smagevin.dk
Var på SEO kursus hos Wiseo. Fik ene undervisning af René i netop min webshop og hvordan jeg skulle gribe SEO an. Med mig hjem fik jeg en række værktøjer, som jeg hen ad vejen kan bruge i shoppen, og jeg kan allerede nu se, at shoppen bliver mere besøgt.
Karen Skotte-Lund, kunsthaandvaerket.dk
Det er en sand fornøjelse at arbejde med René.
Han er dygtig, behagelig, omhyggelig og noget nær et særsyn indenfor SEO branchen – nemlig i stand til, at dokumentere det stykke arbejde han laver.
Han får vores varmeste anbefalinger.
Karsten Knudsen, attityde.dk
Vi har fået værktøjer med hjem fra SEO kurset, som vi konkret kan bruge i dagligdagen og har samtidig fundet den samarbejdspartner, som vi i fremtiden skal have til at håndtere SEO af vores DanDomain webshop.
Ove Aagaard, l-living.dk
Wiseo har leveret en dedikeret indsats i forbindelse med etablering af vores nye website - har været en stor hjælp fra start til slut og har bundet projektet godt sammen.
Jimmi Kristensen, Sotea.dk
Vi vender helt sikkert tilbage til Wiseo for yderligere hjælp, for her har vi endelig fundet en seriøs SEO partner, der ikke bare lover os en masse uden at det bliver til noget.
Mariann Rabølle, Guldknappen.dk
René fra Wiseo har åbnet vores øjne for mulighederne med SEO. Dette er sket på klar, enkel og effektiv vis.
Vi kommer helt sikkert til at arbejde mere Wiseo.
Tim Monrad Larsen, Flickball.dk
Har været på SEO kursus hos Wiseo, og er helt fyldt op med input. God saglig gennemgang og man får rigtig meget med sig. René ved helt sikkert, hvad han taler om. Det kan helt sikkert anbefales.
Lene Askhim, Etiketlageret.dk
På SEO kurset kom jeg et stort skridt videre, så min nye webshop kan komme i luften. René fra Wiseo er yderst kompetent og god til at formidle sin viden. Men hvor ville jeg dog gerne have haft Wiseo tidligere ind i forløbet.
Ann Selchau, ShepherdShop.dk
Har deltaget i SEO-kursus hos Wiseo af vores DanDomain webshop. Et helt igennem grundlæggende kursus, trukket ned på brugerniveau. Har efterfølgende fået god support. Kan varmt anbefales.
Britt Christensen, Wauukids
Wiseo er en knivskarp og yderst kompetent SEO partner. Derudover er René ikke bange for at dele ud af sine guldkorn, hvilket blot skaber et endnu større tillidsforhold. Jeg har fået et rigtigt godt indblik i, hvad man kan gøre for at komme til tops på Google.
Mie Levy Kortsen, AM Marketing
Har deltaget i et kursus omkring søgeoptimering af vores Dandomain shop hos Wiseo. Virkelig god introduktion til grundlæggende SEO trukket helt ned på brugerniveau. Tag kurset og vær klædt på til SEO, hvad enten du selv vil lave det eller vil have andre til det.
Lise-Lotte Larsen, Buksetrolden.dk
Efter at have gennemgået et SEO kursus hos Wiseo fik jeg hurtigt en god forståelse for, hvordan Google fungerer og hvad jeg kunne gøre for at få en attraktiv placering. Efter få måneders arbejde ligger vores hjemmesider i dag på side 1 på Google. Under det løbende arbejde har René været utrolig hjælpsom og givet hurtige svar på de spørgsmål der er opstået undervejs.
Christian Eriksen, Nordic Medicare A/S
Havde først en gennemgang af vores webshop, hvor Wiseo kom med forslag til ændringer - positivt og meget professionel indgangsvinkel.
Havde derefter et SEO kursus, som også gav et rigtigt godt indblik i SEO verdenen. Wiseo kan få dig på toppen af Google - ingen tvivl om det!
Thomas Sørensen, Homeshop.dk
Wiseo har hurtigt og præcist hjulpet os og vores kunder med at øge trafikken på forskellige webshops. Tilgangen til opgaverne er altid professionel og med et godt råd på vejen. Alle SEO opgaver vi har fået løst hos Wiseo, har ført til flotte top ti placeringer på Google, uden undtagelser!
Thomas Bangsø, Bangsoe.com
Igennem vores samarbejde med Wiseo har vi fået en webshop, der ligger i toppen af Google på de rigtige søgeord. Wiseo er en seriøs og professionel samarbejdspartner, som vi i høj grad vil anbefale til andre, der gerne vil være synlig på Google
Carsten Svendsen, CSM
Wiseo er en både engageret og nærværende samarbejdspartner, når din webshop skal søgeoptimeres. SEO kurset hos Wiseo gav mig en række værktøjer, der efter de er taget i brug, har resulteret i placeringer på Google, jeg kun havde drømt om
Lisbeth Nielsen, TIBELLO ApS
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med René om en hjemmeside. René er altid skarp i hans analyser, og kommer med konstruktiv kritik, uden at pakke tingene ind. Jeg kan varmt anbefale, at man giver René mulighed for at vise, hvordan din virksomhed bliver synlig
Michael Korsbakke, X-press Totalservice A/S
René er en yderst kompetent og dedikeret SEO-gut. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med René, hvor han hurtigt og målrettet skaber resultater med udgangspunkt i kundens budget
Jakob Hofman Pedersen, Media Function
Jeg har arbejdet sammen med René om optimering af en webshop. René er skarp inden for sit felt, kommer med mange konstruktive input og ikke mindst siger han tingene som de er. Og så er han behagelig at arbejde sammen med. Vi vil helt sikkert bruge Renés kompetencer
Sten Langdahl, Dogshop.dk
Wiseo formår gang på gang at løse opgaven over forventning. En fornøjelse at have en kompetent og professionel sparringspartner
Niels Steinmeier, Vokseværk

Se i øvrigt også, hvad kunderne siger på Trustpilot.

Udvalg af kunder

Advokatkompagniet A/S
AndPants.com
Anmasi
Anthons.dk
Artistic Group ApS
Asta & Alfred
attityde I/S
Bad Element ApS
Ballonteam ApS
Balticnature.dk
Bango A/S
Bangsoe.com
BARK Interiør
Bilernes By
BilligCamping.dk ApS
Billigcykel.dk
BITO Lagerteknik A/S
Bodyman.dk
Bremdal Radio ApS
Brunsvig Bygningssnedker & Tømrerforretning
Buksetrolden.dk
by Overbye
Byggekloder
Børnebiksen A/S
Cooldamp
Coolpriser.dk
CSM
CV Byg
Den Skandinaviske Designhøjskole
Design Cykler
DinGuldsmedOnline
DInPCPartner
Disconetto.dk
Dogshop.dk
Dyrup Farver
efarvehandel.dk
Etiketlageret.dk
EVK Invention ApS
Flickball.dk
Foodcare
FrameWorkers
Frk. Himmelblå
Geilsk
Georgi.dk
Globus Biler A/S
Greensoul ApS
Guldknappen ApS
Homeshop.dk
Hoppeloppe.dk ApS
HT Handel
ingridmarie
iphoneiphone.dk
Keramikhuset.dk
KM Auto
Kostumelandet
KST Akademiet A/S
Kunsthåndværket
K.V. Stampe & Sønner A/S
L-Living
Livoghave.dk
Maltbazaren ApS
Media Function
Mem Polering
Merton A/S
Midtjysk Carporte
Mimoto
MitLingeri.dk
Murermester Madsen
Museum Jorn
Netskobutik.dk
Niels Ærø Malerentreprise ApS
Nordic Medicare A/SNordic Subscription Service
Nordisk Company A/S
NytFilter.dk
Outdoor Living
Pappus
Park & Landskab ApS
PKS Marketing
Plantetorvet
Plotværkstedet
Poul Munk Silkeborg
Rhodes.nu
Secure Zone ApS
SeMigNu.dk
ShelterByg.dk
ShepherdShop.dk
Signatura.dk
Silkeborg Bilernes by
Silkjær
Skinnerup Rammer
SmageVin
Solbutikken
Sommerhus Shop ApS
Sotea ApS
Sparvinduer ApS
Special Butikken, Viborg
Svanebutikken.dk
SymaskineXperten.dk
Tapetbogen.dk
Team Factory
TekstilLaden.dk
Thomsen Biler A/S
Tibello ApS
Titram
Tranemo
Trendlovers
Turbine forlaget A/S
Universe
Up-Travel

Viborg Ballon A/S
Viborg Gulvforum
Visualized ApS / Onads
Vokseværk
Wauu Kids
Web2Media ApS
Webzjoos.dk
Werring ApS
Wild Toys
Womens Wear 1 A/S

Har du spørgsmål til vores referencer eller vil høre mere om, hvordan vi har hjulpet en specifik kunde er du velkommen til at kontakte os.

Gør det konkret

Tag en dialog

Så ringer vi dig op

Indtast dit navn

Indtast din e-mail adresse