Find vej til tops med linkbuilding

Linkbuilding er uden sammenligning den mest effektive måde at få din webshop eller dit website til tops på Google - hvis det gøres rigtigt

Googles organiske system hænger sammen på baggrund af links, hvilket det øvrige internet også gør. Trods at mange webshop-ejere og website-ejere tror at Google tilfældigvis kommer forbi ens online forretning eller, at man skal sende Google en mail om at de gerne må komme forbi, er det via links at din webshop/website bliver fundet.

Ønsker du at ranke (og det gør du) på svære søgeord skal der ofte anvendes avancerede linkbuilding teknikker for at skabe indgående links til din online forretning for at gøre den interessant for Google
– og her er det vigtigt at vide noget om søgeoptimering.

Disse links kan komme fra blogs, kataloger, PR sider, forums, leverandører og meget mere. Det vigtige er at de links, som peger mod din side ikke ødelægger mere end de gavner og at de peger mod målrettede sider, som du ønsker at komme til tops på.

Wiseo har flere års erfaring med linkbuilding og vi holder os løbende opdateret for ændringer i Googles håndtering af links, som peger ind mod din webshop/website for at få den til tops på udvalgte søgeord. Sker der ændringer følger vi med, justerer og tilpasser os.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Wiseo kan hjælpe din virksomhed med linkbuilding kan du kontakte dit SEO bureau her.

Gør det konkret

Tag en dialog

Så ringer vi dig op

Indtast dit navn

Indtast din e-mail adresse